Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Γκάλοπ παρωδία...

Γκάλοπ παρωδία εμφανίζει αυτόχειρες τους πολίτες του Πειραιά και τους εργαζόμενους του ΟΛΠ.

Στο μεγάλο λιμάνι και το θυμικό έχει εκτροχιαστεί και το φιλότιμο χάθηκε.
Όσο για την ευφυία των Πειραιωτών, αυτή αγνοείται συστηματικά!
Σήμερα λοιπόν έγινε παρουσίαση ενός γκάλοπ (αμφίβολης συμμετοχής ερωτηθέντων και εγκυρότητας) που ούτε λίγο ούτε πολύ παρουσίασε τους Πειραιώτες να επιθυμούν την παραχώρηση του λιμανιού τους στην Cosco.
Στη συνάντηση αυτή, όπου ανερυθρίαστα παραβρέθηκαν πρώην και νυν βουλευτές καθώς και ο υπουργός Ναυτιλίας υπερθεμάτισαν όλοι για την πώληση του λιμανιού! 

Ορισμένοι από αυτούς λοιπόν που ούτως ή άλλως είχαν ψηφίσει στη Βουλή την πώληση του ΟΛΠ εκφώνησαν και λόγους ενισχυτικούς!
 

Για όσους δεν κατάλαβαν η πώληση του λιμανιού παρουσιάστηκε ως αίτημα του πειραϊκού λαού.
Απόντες από τη συνάντηση φυσικά οι σχετιζόμενοι με τον ΟΛΠ, οι εργαζόμενοι του ΟΛΠ και φυσικά οι απλοί πολίτες του Πειραιά.
Οι Πειραιώτες πρέπει να αφυπνιστούν γιατί σε λίγο και οι ληστείες μετά φόνου που μαστίζουν την πόλη θα παρουσιάζονται σαν να είναι επιλογή τους και δεν θα το ξέρουν- θα χρειάζεται γκάλοπ ιστοσελίδας για να το κατανοήσουν!
 

Οι βουλευτές λοιπόν, ο κ. Δρίτσας (ΣΥΡΙΖΑ) και ο κ. Κατσαφάδος (ΝΔ) μπορούν να ενημερώσουν τους Πειραιώτες στην Πλατεία Κοραή, στον Άγιο Βασίλη, στα Μανιάτικα, στη Δραπετσώνα,στο Κερατσίνι,στο Πέραμα, ότι συμφωνούν με την πώληση του ΟΛΠ, όχι σε προφυλαγμένα κατευθυνόμενα σαλόνια.

Καληνύχτα σας!

                                                            Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :