Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Υπό κατάληψη ο ΟΛΠ



Υπό κατάληψη τελεί από τις 07:00 το πρωί της Πέμπτης το κτίριο διοίκησης του ΟΛΠ, καθώς οι συνδικαλιστές οργάνωσαν από χθες το βράδυ επιχείρηση κλιμάκωσης των αντιδράσεών τους στην ιδιωτικοποίηση.

Ο ΟΛΠ βρίσκεται πλέον εκτός επικοινωνίας με πελάτες και άλλες υπηρεσίες, καθώς είναι αδύνατη η πρόσβαση των στελεχών της εισηγμένης στις θέσεις εργασίας τους, όπως και όλων εκείνων των εργαζομένων (τηλεφωνικό κέντρο, οικονομικές υπηρεσίες κλπ), οι οποίοι υποστήριζαν τις τελευταίες 20 μέρες που διαρκεί η απεργία στοιχειώδεις υπηρεσίες της διαχειρίστριας του λιμανιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» το μάνατζμεντ της εισηγμένης βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διαβούλευση, προκειμένου να αποφασίσει αν θα προχωρήσει τη χρήση ένδικων μέσων για την προστασία των συμφερόντων του λιμανιού και του δημοσίου.
Σήμερα Πέμπτη αναμένονται στον Πειραιά τέσσερα κρουαζιερόπλοια με συνολικά 6.260 επιβάτες η εξυπηρέτηση των οποίων είναι άγνωστο πώς θα πραγματοποιηθεί. Σημειώνεται επίσης πως στο car terminal βρίσκονται εγκλωβισμένα 2.500 αυτοκίνητα, τα 500 εκ των οποίων αφορούν την ελληνική αγορά, ενώ υπολογίζεται πως έχουν χαθεί περισσότερες από 20.000 κινήσεις εκφόρτωσης/φόρτωσης οχημάτων το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της απεργίας, αφού οι εταιρείες διαμεταφοράς τους επέλεξαν άλλα λιμάνια.
                                                                                                                                            Πηγή

Δείτε επίσης:
 Προβλήματα από την κατάληψη στον ΟΛΠ -Δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν οι εταιρείες

                                                                                                                                            

Δεν υπάρχουν σχόλια :